Ik ken mijn wachtwoord niet. Hoe reset ik het?

Als je je inschreef via een van onze introductieaanbiedingen, dan werd je wachtwoord automatisch gegenereerd en per e-mail naar jou verzonden. Als je je lidmaatschap aanmaakte op TriviaParty.be, dan heb je zelf je wachtwoord gekozen.

In ieder geval kan je je wachtwoord gemakkelijk terugvinden mocht je het vergeten zijn of mocht je de e-mail niet kunnen terugvinden.

Het enige wat je hoeft te doen is naar :concept.domainsite te gaan en rechtsboven op 'Aanmelden' te klikken. Je moet in de pop-up "Wachtwoord vergeten" selecteren en vervolgens het e-mailadres invoeren waarmee je je hebt ingeschreven.

Nadat je op "bevestigen" hebt gedrukt, ontvang je binnen een paar minuten je wachtwoord in je postvak in. Als de e-mail niet verschijnt, controleer dan je ongewenste post, omdat deze daar soms ten onrechte in terechtkomt.

Als het systeem een foutmelding geeft, probeer dan een ander e-mailadres in te voeren. Misschien heb je je per ongeluk ingeschreven met een oud e-mailadres.

Als niets lukt, neem dan gerust contact op met de klantendienst.