Basic lidmaatschap annuleren

Als je je gratis basic lidmaatschap en daarmee je profiel op TriviaParty.be wilt annuleren, log dan in en klik op je naam in het menu bovenaan de pagina.

Selecteer 'Mijn account' en klik vervolgens op 'Lid verwijderen' onder het gedeelte 'Lidmaatschap'. Je ontvangt kort daarna een e-mail met de bevestiging dat je profiel is verwijderd.

Hou er rekening mee dat je hierna niet langer kan inloggen en spelen.

Als je je bevestigingsmail kort na het annuleren niet ontvangt, controleer dan je map ongewenste post. Als je het nog steeds niet kan vinden, neem dan contact op met de klantendienst voor assistentie.

Breng me naar TriviaParty.be