Hoe valideer ik mijn lidmaatschap om mijn geschenk/prijs te ontvangen?

Je kan je lidmaatschap valideren en bijgevolg je geschenk/prijs ontvangen door in te loggen op TriviaParty.be en op je naam te klikken in het menu bovenaan de pagina. Selecteer vervolgens 'Mijn profiel'.

Je moet alle velden invullen. Nadat alle informatie is ingediend, verschijnen er groene vinkjes naast elk onderdeel. Vergeet niet om op de knop "Bewaar alle informatie" te klikken als je klaar bent, die je onderaan de pagina zal vinden.

Hou er rekening mee dat als het gaat om documenten voor gebruikersvalidatie, zoals een kopie van je identiteitskaart, rijbewijs of energierekening, je een afbeeldingsbestand moet uploaden. PDFs en andere bestandstypes worden door het systeem niet geaccepteerd.

Zodra je informatie is goedgekeurd, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Als je de e-mail niet ontvangt, neem dan gerust contact op met de klantendienst voor hulp of ga naar "Ik ontvang geen e-mails".

Zorg er ook voor dat alles goed is ingevuld en gemarkeerd met een groen vinkje.

Uiteraard wordt het geschenk/de prijs automatisch verzonden, kort nadat de informatie werd goedgekeurd.