Schending van de regels

Prijzen en geschenken
TriviaParty.be behoudt zich het recht om een ​​winnaar te weigeren als er een overtreding van de regels heeft plaatsgevonden of als er kan worden aangenomen dat de gebruiker de prijs op een oneerlijke manier heeft gewonnen.

TriviaParty.be behoudt zich het recht om aanspraak op prijzen/welkomstgeschenken te weigeren indien er kan worden aangenomen dat deze oneerlijk zijn verkregen door bedrog viav bijvoorbeeld IP-adressen, e-mailadressen, kredietkaarten, enzovoort.

Het bovenstaande is ook van toepassing op het aanmaken van meerdere gebruikers indien TriviaParty.be van mening is dat dit werd gedaan in een poging om te profiteren van verschillende welkomstgeschenken of -prijzen via campagnes, games, enzovoort.

De beoordeling hiervan is altijd het recht van TriviaParty.be, die een gebruiker op elk moment kan afwijzen als er wordt geoordeeld dat de gebruiker heeft bedrogen in overeenstemming met het bovengenoemde.

Als er wordt vastgesteld dat je hebt vals gespeeld in een van de games die beschikbaar zijn op TriviaParty.be, dan wordt dit gemeld aan de politie die de zaak zal onderzoeken als fraude.

Personen onder de 18 jaar
Het is illegaal voor iedereen onder de leeftijd van 18 jaar om online games te spelen. Daarom is het niet toegestaan ​​voor personen jonger dan 18 jaar om lid te zijn van TriviaParty.be.